Kontaktannons

De är dags att börja våran "fredagsklassiker", kontaktannons =) det kommer komma upp en ny varje fredag, känner ni någon som behöver dejta så eller vill ni själva göra de så lämna en kommentar. Cowabunga står självklart för notan.

Kvällens kille är Jonas, Göteborgaren som blivit norrlänning.


Vem är Jonas?

Han är en utåtriktad kille med respektabelt arbete och en gul bil, han avnjuter gärna en god grillad middag med mysigt sällskap.Fritid spenderar han gärna ute i friska luften med mängder av olika aktiviteter b.la basket med grabbarna eller en mysig löprunda i skogen. En och annan resa hinner han med per år också, helst resor med sol & bad. Resan som står på tur är en resa till England för att se fotboll och uppleva kulturella ting som intresserar främst konst och byggnader.
Han mår som bäst när han går längs en strand i solnedgången en varm sommarkväll med en kall öl i handen.

Det han önskar sig nu är en öm flicka att spendera mörka höst och vinterkvällar med.
Tjejen i hans drömmar är Lång(men inte längre än han), Brunett, bruna ögon, samma kroppshydda som leila i "baka som leila", ödmjuk, goda färdigheter i köket, självdistans, bra humör i alla lägen (ingen gnällspik), eget boende är ett plus men inget krav,


För eller emot

Hemmakväll - Utekväll
Action - Komedi
Metal - RnB
Chips
- Popcorn
Fyllecell - Pojkrummet
Kramar - Kyssar
Blondin - Brunett
Fotboll
- Hockey


Jonas



Så tjejer passa på nu att skicka en intresseanmälan till [email protected] eller skriv en kommentar så fixar vi resten.

/crew
 
Av: Mariell 2008-09-07 @ 17:24:14

HAHA! fan vad roliga ni är. fixa en till mig också :'( måste säga att baalta var RIKTIGT snygg på den första bilden. jag är snäll idag.

Av: how to change your minecraft username 2014-10-30 @ 11:39:15 http://www.dailymotion.com/video/x10q28o_how-to-change-your-minecraft-username-2013_videogames

I'm pretty pleased to find this site. I want to to thank you for your time for this particularly
wonderful read!! I definitely liked every bit of it and I have you saved as a favorite to check out new things on your website.


Gör dig själv hörd!



Namn:

Kom ihåg mig?


E-mail: (publiceras ej)


Hemsida:

Dina ord:

Trackback
Till startsidan
RSS 2.0