Bakfylla och pengar

baaaaahhh jag är bakis utav bara helvetet.
De bästa med att jobba med frakter and stuff är när företaget byter fraktbolag och detta bolag bjuder med en på en heldag/kväll med öl,mat,öl,hockey,öl,nachos,öl,shots,drinkar och öl.

Började dagen med att vakna bakis vid halv 11, försökte få mig själv att inte vara bakis längre så jag dängde i mig 1 liter juice och tog en lång dusch.
Vid 20 i 12 så hämta M.Wisten upp mig och vi ratta ut till dhl där första ölen öppnades ungefär 15 min efter ankomst :D
fick veta typ de viktigaste om dhl (även om jag inte just nu kommer ihåg de mesta men de är väl för att ölen har gjort sitt), kollade även massa youtubeklipp och annat skoj för att få ingång stämningen =)

Blev taxi ut till O'learys i timrå, där blev de käk och ännu mera öl! dom där 60cl-ölen är fan farliga.. 10cl mer gör fan mycket alltså.. blev ju typ graden efter salongs innan de blev taxi till Eon.
Såg en usel första period, en awesome andra period även fast jag missa ett mål för de var världens längsta kö ever på pissoaren. Hörde iaf jublet woooohooo ! sista perioden vaju typ lika usel som första.. noll action. Hockeyn blev ju iofs mer o mer ointressant för mig för varje period, för vi drack ju öl i varje paus och eftersom jag var yngst så skulle ju jag såklart ha mest :/ :D

Efter matchen blev de taxi ner till stan och in på 23 krog/baren bishops... har aldrig vare där i hela mitt liv, jag va typ 10 år yngre än den som va näst yngst.. kändes de som iaf när man kollade runt =) men de va ju fan vrål skoj.
Där fick jag reda på att jag hade festat med mikaelas pappa hela dagen...haha världen är ju fan stört liten. Men de gjorde ju bara kvällen roligare troja, jag är ju inte direkt den som minns allt ihop dagen efter =)

Begav oss mot casinot sen och pokerborden vaju fulla och 10 st som stog i kö för plats, så jag var ju tvungen att spela något annat medans jag väntade på en plats. så först spelade jag bort lite pengar på rouletten, spelade nått slags pokerspel som jag inte minns va de hette som gick åt helvete också men vafan min tur var påväg att vända =)

när jag äntligen fick plats på ett av borden, så jobba jag upp as bra tableimage genom att va "fittig" :D whinea som fan när jag förlora en hand och sa fisk till fan minst 7 st(var ganska bra rullians på bordet). Visade sig vara en bra taktik för jag va uppe på över 6000 när de var en kvart kvar till stängning(noll respekt för pengar när jag har % i mig), då tänkte jag att jag kör 3 händer till så kan jag casha ut sen igen. vaju sämst de.. för på dom 3 händerna förlora jag typ 2200 :/ mest i en pott där jag blev utdragen utav bara fan... floppa 2par med A7 och snubben får runner runner stege :/ att han ens synar mitt bett på flop med ingenting var ju bara crazy.

aja skitsamma blev iaf 3800 kr rikare, fick beröm och 3 handskakningar när jag lämnade bordet =)



sen kom jålle och hämta mig, blev max driven(har inte ätit upp stripsen än). kom hem och däcka nästintill i sängen, somnade iaf med kläder på mig för andra kvällen irad =)

/IDDE
 
Av: Östmans avkomma, HÄHÄ 2009-01-18 @ 13:25:42 http://mikaelaostman.blogg.se/

Östmans = PARTY ANIMALS!

Av: jålle 2009-01-18 @ 15:35:07 http://cowabungaalltso.blogg.se/

freshness


Gör dig själv hörd!



Namn:

Kom ihåg mig?


E-mail: (publiceras ej)


Hemsida:

Dina ord:

Trackback
Till startsidan
RSS 2.0