Time to get vuxen

Skrevs: 2011-08-31

Tjofadderittan lambo!
Är ju varsling på jobbet... är väl en 60-40 chans att jag får lämna då det är "sist in först ut" som gäller med reservation för kunskap o shitt...
Så nu måste jag ju antingen skaffa ett nytt jobb(hur lätt är derå?) eller börja plugga(oooooooooooorka!!!). Har faktiskt en liten plan på att starta eget men då måste jag nog ta o läsa lite mer företagsekonomi först... Det dock som känns mest lockande är att göra en säsong i Åre och det skaja försöka lägga störst energi på att försöka lösa.
Tråkigt med vardaglig förändring som fan, men det är nog fan precis vad jag behöver, så jag börjar bete mig som en 23 åring istället för en 15 åring med pengar...
Jobbigast idag är ju att jag inte får igång gamdatorn som stått i en garderob hemma hos mamma o pappa i 2 år... kmr bah till bios, fattar ju jag noll av. Haju grejer där som jag behöver... Men man kanske kan ta ut hdn o plugga in den i dattan lr nått, inte fan vet jag hur sånt funkar och PP svarar inte.

/IDDE - Måste packa nu.. skaju till Åre imorrn
 

Kräks

Skrevs: 2011-08-21

Lagfestade igår! förjävla drängfylla, jag däcka på efterfesten hos alle, vaknade 9 och gick hem... tog en ipren sen sov jag till halv 3 =)  Är nått fruktansvärt hungrig just nu, även fast jag fick i mig donkenkäk för dryga 3h sen..
Ikväll skaja se på apor på bio och äta snackZ
/IDDE - pöts
 

MM

Skrevs: 2011-08-15

mysmåndag idag!
Va fan fortfarande bakis idag hela dan på jobbet, otroligt tungt. Kvällen bättre; korpmatch(4-4, 2 mål 1 ass), Entorage, True Blood och kallcoca =)
Glidtackla sönder min vänster skinka... gör nå jävulskt ont att sitta ska ni veta.
Gött att PL är igång igen och att united öppna med en bortavinst, vaju inte allt för vanliga under förra säsongen dom
/IDDE - puss
 

Segt

Skrevs: 2011-08-09

ovärdig dag nå jävulskt idag..
jobbat o diskat är vad jag har gjort... kört lite hemma styrka oxå ifs. Var så jävla trött när jag kom hem från jobbet så jag slumra på soffan ett bra tag med wordfeud i högsta hugg
Sneijder verkar förjävla nära united nu, det gillar jag nå jävulskt
/IDDE - puss
 

Bättre hälsa

Skrevs: 2011-08-08

ding!
Börjar komma lite i form nu.. spelade en hård korpmatch nu, torsk 5-4, skulle haft straff på slutet när jag blev kapad 1m in i straffområdet istället fick vi frispark 1m utanför, satt frisparken men vi fick slå om den?!?!?! tydligen måste det va signal även fast ingen bad om avstånd lr nått... sämst domare i stan, men va ska man göra? det är korpen..
Men nu kan jag iaf börja träna fotboll igen på onsdag, får ta en löptur imorrn så jag får upp lite flås.
Nurå? nån bra rulle och en glass kanske
/IDDE - puss
 

Aktivit!

Skrevs: 2011-08-06

Jävlar vad jag har gjort saker idag! Nämligen:
  • Testat min hälsa med prommis på 93 minuter, 9km med balta och ogge, halvsprang upp för sidsjöbacken, känns drygt att va sämst tränad då ogge knäckte sönder mig.
  • Bad i ottsjön
  • Shopping i birsta
  • Lunchsallad i birsta
  • Hämtat filé/hängt hos jowl
  • Tvättat 4 tvättar
  • Snyltat middag hos morsfarsan, fick med mig en stor blomjävel som jag ska ha här så luften här inne blir bättre
Nu vet jag inte alls vad jag ska göra med resten av kvällen?
/IDDE - puss
 

Oj..

Skrevs: 2011-08-04

haha.. glömde som bort att jag "startat" det här igen =) äh det skiter väl ni i?
Har varit på vårdcentralen den här veckan för att luska fram vad det är för djävul inom mig, men dom hitta ju såklart inget... Är något slags virus som man bara kan vänta ut. Vila, Vatten, Värme var råden jag fick.
Har följt de rätt hårt, tränar ju inget :( slukar ju typ 3-4 L vatten på jobbet, och mitt hem är ju en bastu
I helgen blire nyktert! Paul Scholes avskedsmatch imorrn och på sönda börjar allvaret med Community Shield-Derby på sönda!
jag ska nog gå o köpa glass nu och se nått att skratta till :D/IDDE - puss
 
RSS 2.0