kiss

Skrevs: 2011-02-21

fan vad less jag är på att jobba... har 4 jobbfria dagar den här månaden :/

sista veckan nu med planerad övertid imorrn och på lördag, tur att jag bara jobbar till 18.15 imorrn sen blire bjuhockey i eon, kan ju bli en eller 15 öl till det också =)

Va mä esslo och shredda i nolby ikvälll, satan vad min innebandyvärk(vinst 8-5 igår) fick lida, vågade inte hoppa allt för mkt pga rädsla för smärta.


Damsög nyss här, SATAN! vad det var risigt under sofforna, men nu äre borta =)

blir väl en kvällsfika och BB nu antar jag, har en favorit redan! hon är snygg och det är enda anledning till favoritskapet =)

Såhär såg jag ut för ett år sen nästan på pricken


/IDDE - jag måste bli vuxen
 

@ janus

Skrevs: 2011-02-17

Fick ett mystiskt skärsår i tummen på gymmet idag... märkte det inte förrän i duschen dåre sved till. knepigt värre.

vilken jävulskt hurtig gubbe som löpte brevid mig på bandet... när jag kom så hade han löpt i 49 min redan, han löpte 1h sen satte han sig på cykeln och veva på. Jag sprang klart min 45a och gick ner o pumpa, han kom ner efter ca 30 min.. så han läju ska ha kört 45-60 min på hojen också. Så vill jag också göra! men jag orkar inte :/ måste börja köra hårdare troja, måste skaffa nån slags hållare till telefonen så att jag kan lyssna på musik när jag löper. Det är ju rätt tråkigt att springa och glo på mutead tv liksom...


vafan ska jag äta till middag då?


/IDDE - messed up
 

aj aj aj

Skrevs: 2011-02-14

Fan vad osmidig jag är...

Sparkade sönder foten på Alnöbadet innan jag ens hann ner i vattnet, men tvingade mig själv att simma med smärta ett tag tills jag fick kramp och då jävlar i mig gjorde det fan ondare än ondast så var tvungen att avbryta :/ Har som en halv pingisboll på ovansidan av foten nu, svullet o grannt! haltar gör jag lite också, men det är mest för att få sympatiblickar

Käkade middag hos mampappa som alltid är lika trevligt =)


Nu skaja se lejonkungen! ska försöka hålla mig från gråt när pappan(vafan heter han? försökt komma ihåg hela dagen... vägrar fusktitta) dör


/IDDE - <3
 

Janus

Skrevs: 2011-02-10

brakk brakk!

Jojje har tråkigt,,, så tråkigt att han har diskat och lagat mat som kvällsyssla. Jag måste städa hela satan här imorrn såre ser respektabelt ut när man får gäster som kmr grisa ner det igen =) Imorrn blire kung på rinkbandyn med 2 målvakter och nyslipade gricker!

På lördag blire en jävla lång dag iaf, först jobb 8-13, derby 13.45, himlabadet 16-19, käka på biteline sen födelsedagsfest/flyttahärifrånfest. Kmr ju bli nå jääääääääävulskt roligt!! jag ska se till att inte dricka allt för mkt, så att jag klarar av hela kvällen =) 7 öl har jag, det får räcka hela dagen.


Jag gillar hur jag har fått en del på jobbet att börja säga "på jaaaaaaaaaaaaaaanus" =) never gets old.


har äntligen fått alla The Office avsnitt, så nu skare nötas nötas nötas!


/IDDE - ljuga är inte bra
 

Screaming on the inside

Skrevs: 2011-02-07

vörtlimpa!

Adepts nya singel är ju typ awesome! =) ingen som vill följa med till sthlm 7 april och titta på lite skrik?... hepp skit it då, åker väl själv till storstan jag då!

Börja spåna på riksgränsen idag på jobbet, första veckan i maj, lääääääääju va helt jävla galet grymt det!


frågor på det?


/IDDE - ring...
 

vad ska jag säga?

Skrevs: 2011-02-06

näääe...

Bra(forgive me for saying) att liverpool vann idag, så att inte chelsea knapade in, tack newcastle att ni gjorde 0-4 till 4-4 så inte arsnal kom ikapp för mkt.

Va förjävla bra på innebandyplan idag, 3-0 vann vi med, 1 mål och 1 ass från min klubba.

Jävla zlatan som inte vann idag så min lången sprack :/ hade ju föfan fått 700 spänn! kanske ska ta o livebetta lite nu på inter - roma, men läju inte va nå intressanta liveodds iofs.

Lite rostat och oboy kanske?

Imorrn blire 2 pass iom att det ska jobbas 7-20 på tisdag:/


/IDDE - jag vill tatuera mig igen
 

Rain on me

Skrevs: 2011-02-03

eeeeeeeuuhuheeueueeee vad jobbigt det var att simma idag, så jobbigt att jag inte orkade gymma :(...

Gjorde mos & köttbullar with the brownsauce istället, gött! Såg Dinner for Schmucks som matunderhållning, fast den vaju inte så jävla bra... inte o se själv iaf kanske, fnissa knappt. without friends what do you do? gah

Tiden går fort när man har roligt... gåju förjävla fort när man har tråkigt stup i ett och lägger sig 21 varje dag. Det positiva med det är att jag klarar av att sova mer än 6-7h nuförtiden. Får se hur det uttalandet håller sig över helgen då jag säkert sover bort hela satan, kmr ju aldrig gå.


nä imorrn blire nog kul med lite rinkbandy å de, dax o packa väskan kanske


/IDDE - shit va deprimerad jag låter


 

Trainingmode

Skrevs: 2011-02-02

TRäääääääääningsvärk är vad jag har haft idag och kmr ha imorrn, blev hårt på gymmet igår och simning dirr efter jobbet idag!

Skönt nå jävuslkt att vara igång med träningen, nu skare fan hålla i sig hela månaden! Simning + gym imorrn, Gricker på fredag, lördag gym och sönda innebandy.. ding Ding DING!!

körde lite onsdagsslapp och såg Sin Nombre nyss, rätt bra men lite väl kort.. summering på 10 min gillar jag inte


/IDDE - forfarande ingen som ringer
 
RSS 2.0