Hatar Min Förkylning

Skrevs: 2011-07-27

Hej vänner o fiender!
jag har fan varit förkyld sen jag kom hem från P&L... fett jävla tråkigt, kan inte träna... har försökt men då hare bah blive värre dagen efter. Jag vill ju sparka boll mer än nått annat dessa dagar!
Är bjuden på grillning imorrn ute på tranviken(?) med massa semesterfirare, jag vet inte om jag ska dricka coca eller öl... men jag får sova över om jag vill så det är ju ett alternativ, men måste ju ändå jobba 7-12.30 på fredan satte..
Fick order att jag skulle ha med mig Kött och dryck.
Eftersom jag inte vet om jag vill dricka lr inte än så köpte jag ett 6-pack folle och ett 6-pack cola på CG när jag var där på köttjakt. Tror båda får följa med faktiskt =)
Gjorde nyss en smoothie... den blev asbra först men då fick jag för mig att addera mera mjölk och då blev den lös.. inte lös lös, men alldeles för lös för min smak, kmr garanterat slukas ändå!

/IDDE - HÅNGLA! HÅNGLA! HÅNGLA! HÅNGLA!
 

Tillbaka megakaka?

Skrevs: 2011-07-25

Jålle o jag vill börja göra this shit again!
Vi haju pratat omre, men vi hittar ju inge tid fört, jag menar nå lösa 5-10 minuter existerar ju inte i våra liv.. elleh?
Idag började jag jobba igen efter semestern, det var sämst... min förkylning är fortfarande existerade vilket irriterar mig fruktansvärt mkt. Hoppas på frisknande tills imorrn så jag får va med på planen och sparka boll
/IDDE - vackert
 
RSS 2.0