Halvtidsblogg

Skrevs: 2008-09-30

tja!

Jag och jålle sitter och gluttar på Ålborg - United hemma hos mig.
Första halvlek är till ända och en sak kan man ju säga debutanten Rafael äger !! =)
Vi leder med 1-0 och bud på fler.


/jojje
 

hjältar

Skrevs: 2008-09-30

såg nyss 3e avsnittet av heroes..blev tyvärr avbruten var 5e minut av min mamma som jag inte alls känner någon lust att co-opa med just nu, ska hasa upp till idde nu tror jag för unitedpepp..

hare!

/Jålle
 

Hände ju inte mkt

Skrevs: 2008-09-30

hola

ingenting blev så mkt bättre av den där jävla duschen, S-O funkar inte och jag känner mig sjukare än vad jag var innan duschen..

aja skitsamma de är inte långt till match ändå, får väll hitta något annat tidsfördriv antar jag, random se entourage eller nått... kom in på youtube av nån anledning nyss och såg en klassiker från bigbrother 2002 :D
schukt latch
/jojje
 

det är synd

Skrevs: 2008-09-30

det är synd att många hiphopare ska paja saker.. som den här låten till exempel. beatet är ju klock-jävla-rent men "Mims" är dock inte det. ingen annan som störde sig på det här då den här låten spelades stup i ett?
anledningen att jag började tänka på den där låten och det där var för att Kings of Leons låt Closer låter nästan likadant.
men det är för övrigt sjukt mkt bättre och jag tänker inte jämföra dessa 2 offentligt.

/Jålle - arbetslös
 

Skiten funkar ju inte

Skrevs: 2008-09-30

BAM!

Jag är/var tillräckligt sjuk för att inte jobba idag.. Fast imorse hade jag vrål ont i halsen och nu har de gått över till någon slags slemhostar-historia.
Smittorisk? nja de beror på vad du hade tänkt att göra förutom sitta på din plats i soffan och hålla käften så du inte förstör mitt nöje..

Annars så går min plan om Shot-online i kras, skiten vill ju inte fungera så karriären tar nog slut innan den ens kan påbörjas på nytt igen..
tror jag ska starta om maskinen och ta en dusch nu, så kanske saker och ting blir bättre


cockblockarafton äger
/jojje
 

Hur sjuk är du egentligen?

Skrevs: 2008-09-30

Idde, Jojje, Johan, kärt barn har många namn - hur sjuk är du egentligen?

Har du en smittsam sjukdom eller vad är grejen? Jag vill se på matchen i din soffa. men om du smittar finns det risk att jag tar med mig dina baciller och för över dom till kanske min mor eller far och då kan dom i sin tur smitta dem på sina arbeten.. kanske 5pers var - vem vet! Dessa 10 personer kommer hem å smittar sina små oskyldiga barn som i sin tur tar med sig bacillerna till dagis eller skolor och smittar andra barn och dagisfröknar, lärare, you name it..
Jag törs inte äns tänka på hur omfattande detta snedsteg skulle kunna bli.. mina föräldrar kanske smittar 2-10 personer om dagen i ptjaa - 3-4 dagar - om inte mer! och då betyder det kanske att de smittade smittar sina vänner som smittar sina vänner som smittar sina familjemedlemmar samtidigt som deras vänners vänner smittar sina vänner och dom smittar sina familjemedlemmar.. någon av dom kanske jobbar på ett sjukhus- och det är ju allmänt känt att det cirkulerar många smittsamma sjukdomar på sjukhus- denna förkylningssmitta kanske sänker ner immunförsvaret på någon på det här sjukhuset så dom blir mer mottaglig för andra smittsamma sjukdomar och kanske dör!!!

vågar jag ta den här risken och besöka dig för att se fotbollsmatchen i din soffa?


(detta inlägg var direkt riktat mot jojje så om ni blir bortvirrade i texten så behöver ni inte bry er så mycket)


/Jålle
 

SO

Skrevs: 2008-09-30

yo igen

jålles inlägg va ju crazy... förstår man inte att de är smakskillnad på plopp och center är man ju mental.. (därmed sagt att inte jålle är mental för de va inte de han ville säga med sitt inlägg) man blir ju inte direkt klokare av att man vet att de är mer socker i plopp.
Skillnaden på smaken känner man ju...så bevis av innehåll spelar väll inte så stor roll, smakerna kan påminna om varandra, visst.. men skillnaden känner man ju!
Jag har haft sådana här diskussioner  flera gånger med diverse som säger att de inte går att känna skillnad på saker typ: coca cola och pepsi eller center och plopp, antingen är era smaklökar fucked up eller så är mina överlägset bäst ! aja skitsamma


Ska ta upp min Shot-Online karriär idag hade jag tänkt !! Shot-Online är ett fult golfmmorpg-spel som jag är sjukt grym på!! eller iaf var sjukt grym på :D
Lär ju hålla i sig i en vecka för att sen överge, men lätt värt tidsfördriv till United börjar


Swing it magistern swing it!
/jojje
 

Jag har blivit lurad!!!!

Skrevs: 2008-09-30

Jag har i många år funderat och smakat av och dividerat över skillnaden mellan Cloettas- Center och Plopp.

Min bror kom med en tes - vet inte om den var självodlad eller inte MEN det var felande..
hans förslag var följande: Centers mittengegg är ytterdel på Plopp och plopps mittengegg är centers yttre.

detta var alltså helt fel. eftersom jag har rätt så mkt tid som behöver dödas varje dag så sökte jag upp svaret.
pinsamt nog fanns svaret på Cloettas hemsida.. svaret var lite luddigt men här kommer det iaf - rakt av copy pastat från deras hemsida:

Vad är det för skillnad på Plopp och Center?
Center föddes 1941 och är från början en Cloetta-produkt, medan Plopp föddes 1949 i Stockholm hos Choklad Thule. När Choklad Thule köptes upp av Cloetta så kom Plopp med i Cloettas sortiment och har blivit kvar där.
Det är dock inte samma produkt.

Center och Plopp har olika recept när det gäller fyllning och chokladandel.
Plopp-fyllningen har en något högre sockerhalt än Center-fyllningen.
Vidare är aromtillsatsen av helt olika karaktär.
Plopp har en mera "knäck"-artad arom medan Center har en mera ren toffe, karamell eller mjölkkolasmak. Dessutom är Plopp-fyllningen lite mera lättflytande eftersom den inte kokas lika mycket och får därigenom en något högre vattenhalt.

där är svaret på gåtan som så många av oss sökt!

/Jålle
 

Sick

Skrevs: 2008-09-30

aaaaaaaaaaaaaatchoooooo!

jojje är sjuk :/

Jag har ägnat men sjuka dag med att först sova till 13 (men jag sov typ inget inatt för jag låg vaken och hade ont i halsen men nu har de utvecklats till nån hosta slem-historia) sen så har jag legat i sängen och glott på diverse serier och nyss spöa jag jålle i patiensduellen !
Ska väll försöka äta någon mat nu snart men har inte mycket till matlust

United ikväll ! känner pepp nå jeeeevust !!
Det är det ända ljuset för mig i höstdepressionen vi alla har satt oss i just nu.../jojje
 

Svensk fotboll...

Skrevs: 2008-09-29

ptja vad ska man säga...
Jag var o kollade på Giffarna - IFK GBG idag/ikväll och till mitt nöje så pissade änglarna på giffarna :D

Det var lätt den sista allsvenska matchen jag går och kollar på med gif inblandat..
Göteborg spelar iaf fotboll, kanske därför dom vinner med 5-0 också.. giffarna vet ja inte vad dom spelar, typ 7 tillslag sen en passning håller inte ens i  divsion 1..

Aja som tur är åker man ju till england om 4 veckor och får kolla på riktig kvalitativ fotboll då United ska pissa på West Ham !
jag hade långkallingar på mig idag
/jojje
 

8.5p / 10

Skrevs: 2008-09-29

typ.. jag gjorde inte klart allt för jag är en slöfock.

kan ingen ringa mig och säga att dom precis köpt en låda kattungar och vill hälla dom över mig? skulle vara så jävla mysigt med ett gäng kattungar. levande måste dom vara.. helst inte sovande heller..    
( 0703618379 )


/Jålle
 

Breaking the law!

Skrevs: 2008-09-29

*pust* ... hej!!

idag har jag varit hjälpsam utöver det vanliga.. kan vara för att jag läst boken Konsten att vara snäll, jag vet inte..

jag klev upp i god tid. fick reda på de uppgifter jag skulle göra idag sedan påbörjade jag dem!
först skjutsade jag brorsan till stan - gick runt på INgallerian och följde med honom när han köpte ett dataspel höhh..
sen hjälpte jag han bära sina väskor till bussen - han åker "hem" till Umeå, sitter på bussen nu antar jag.. annars är det en väldigt snabb buss.

när jag kom hem påbörjade jag uppgiften som skulle leda till att jag bröt mot lagen!!!  jag skulle plocka upp dom ca 3kubikmetrarna med äpplen som fallit ner på min framsida.. har 3 äppelträd som producerar vidrigt mycket äpplen varje år, när jag var yngre fick jag ofta plocka äpplen som straff för att jag typ varit ute i hooden å sugit i mig massa sprit och grejer.
vi har 2 kompostlådor i min familj.. men dom är inte tillräckligt stora för denna mängd äpplen så jag blev tvungen att dumpa alla äpplen uppe vid en bäck ca 50 meter från mitt hem - där kommer lagöverträdelsen in. helt sjukt egentligen att det är olagligt att göra sådär.. ingen familj i världen kan äta sådär mycket äpplen.

min 3e men inte sista uppgift har jag precis TYP avklarat.. ni som bor i Sundsvall vet att det har blåst na jäävulskt här i helgen.. detta medförde att en björk hade valt att lägga sig vågrätt in på min tomt, jag som har lite erfarenhet av skogsröjning tog självklart tillfället i akt att riva loss-såga-hugga-kvista å slita runt det där trädet. måste ut å greja lite mer men jag tänkte göra klart min 4e uppgift innan det/vila lite.

4e men antagligen inte sista uppgiften är att plocka ur diskmaskinen. min bror har varit hemma över helgen så det är lite mer disk än vanligt. lär ta ungefär 30m-1h att fixa med tanke på att jag ska glida runt å lyssna på Kings of Leon samtidigt vilket ofta leder till någon sorts dans i mitt fall.. men det är mest när jag är ensam hemma som nu.

skulle såklart ha lagt in lite bilder på allt det här men jag orkar inte fixa batterier till kameran. känns förresten helt fel med AA batterier till en digitalkamera.


åhej vad mycket jag har skrivit.. hoppas ni inte dör av tristess mitt i allt - jag återkommer med resultat från domarna/cheferna/föräldrarna/room mejtsen.


hare!

/jålle
 

Veckans

Skrevs: 2008-09-28

Here it goes
 • Veckans Köp - Jackor
 • Veckans Sämsta pryl - Fjudas "nya" mobil
 • Veckans Hemvändare - Jesper "the fucking" Nilsson
 • Veckans Film - Tropic Thunder
 • Veckans Låt - Kings Of Leon - Closer
 • Veckans Bakishäng - Skogen
 • Veckans Nederlag - Krogen igår
 • Veckans Hotade - Skejt-davve
 • Veckans Cigarr - Fruktig Dominican
 • Veckans Trick - Frontside Boardslide
 • Veckans Snygging - Kajsabajsa
 • Veckans Vill ha - Klappgröt
 • Veckans Nystartade blogg - Wimp

nu började andra halvlek. 1-0 milan :'(/Pojkarna
 

Skogen är våran vän

Skrevs: 2008-09-28

CHAAAA!

idag har vare bakis/aktivitetsdag för pojkarna i bosvedjan!
Först blev de söndagspizza på cleopatra med idoltittande och mycket skratt.
IAF! Sen kom jag(jojje) på att våra själar behövde smaka på den friskaste luften av dem alla, nämligen friluftslivsluft... Så vi begav oss in i den gröna djungeln, ett jävla  äventyr som nästan slutade i död... av skratt alltså !
Mer än personal bonding så spöa vi upp stubbar och träd av/med olika slag.

Paniken kom när vi skulle börja hitta tillbaka till civilisationen igen och var tvungen att korsa en jävla myr! blött, slabbigt o nå jeeeeeavust schloffsigt.
Vi klarade oss över iaf, men hade ingen aning om vart vi var så vi traska på en stig ovetande om vart vårat mål skulle ligga. Helt plötsigt gick vi i mål sjukt mycket närmre hemmet än vad som troddes..

Hade ingen kamera med oss för de här var ju helt oplanerat och spontant så de blev några  klassbilder med mobilen..
Var god och njut!äkta boyband-bild jag fick till på de helt ovetande skogsjuniorerna

Veckans lista kommer upp om någon timme!snart äre milanderby, taggad?

/pojkarna

 

Värt

Skrevs: 2008-09-28

tja!

inte så jävla kul o vakna innan klockan har slagit 10 när man gick o la sig vid 04.27.
går ju inte att somna om så det får bli trocadero och My Name Is Earl för att dämpa diverse värkar istället

Blev inte så mycket av värde igårkväll.. allt kändes jeavust b!
Jag behöver nog en bussola för att tagga till igen


kram
/jojje
 

17år

Skrevs: 2008-09-27

igårkväll/natt var jag runt 17år gammal igen. idag ska jag vara mogen 20åring.. haha
Fotosessionen var ju en succé igår förresten.. skulle nog kunna återkomma till bloggen, får se hur det blir med det..

jag vill passa på att tacka alla som kontaktat oss angående Charliene..härligt med så många som svarar :)
blir nästan sugen på att annonsera ut mig själv nån gång framöver.

Jag håller med jojje i föregående inlägg om att Tropic Thunder var fittigt bra.. jag underskattade filmen som fan. men det var nog bland det roligaste jag har sett.. Robert Downey mudda-fooking Jr. asbra.


Ölning sker hos vem ikväll???????????


/Jålle
 

Tropic Thunder!!!

Skrevs: 2008-09-26

TJAAAAAAAAOOOO !

Vare på bio med jålle, balta och jesper & co.. såg typ världens roligaste film ever... TROPIC THUNDER!
helt sjukt bra dialog i hela filmen, den är ju fucked up helt enkelt :D Robert Downey Jr äger!! ska fan gå in på imdb och läsa hans repliker i filmen.. de får bli mitt fredagkvälls-nöje ! helt sjukt värt de =)

Det finns ju andra saker som äger också... Det kan vara en person eller en sak, vad som helst... Men just nu är de Mikaela som äger i mina ögon!! inte bara därför hon skrev så gulligt i sin blogg om mig utan för att jag verkligen tycker de.
Och ni killar som läser denna blogg kan se fram emot nästa fredag för de är en väldigt stor chans att de är just hon som är veckans kontaktannons!


Later
/jojje
 

Fotosession

Skrevs: 2008-09-26

yo ma-fa's...

ni som ständigt läser denna bloggen vet att jag(jålle) och jojje var å handlade lite grejer på stan idag..om inte så vet ni det nu!!

vi anlitade min bror jesper som fotograför och temat är höst/fashion (lägg märke till fotinsättningar)
här kommer resultatet!man skulle kunna säga med gott samvete att det var en väldigt lyckad session./båjs in dä hodd
 

Shopping

Skrevs: 2008-09-26

TJA !!!!!!

jag och jålle är vänner igen :---O

Vi + balta har spenderat dagen på stan med en rejäl shoppingtur ! Slösades pengar ur allas fickor, precis som det ska vara.

Nu väntar jag på att maten ska bli klar ! Sen ska jag arrangera upp en fotostudio så ni får se när vi poserar i våra nya grejjer!

/jojje
 

Up with the cock

Skrevs: 2008-09-26

god morgon mina vänner och sånt!

fan görs?? själv är jag vaken vidrigt tidigt... för er som har missat så äre för att jag ska på arbetsförmedlingen om typ 1h.

frukost är en bra idé.. ska nog utveckla den idén vidare litegrann...


hösch!


/Jålle
 

Fucking EY!!!

Skrevs: 2008-09-25

tjabbalabba!

idag har varit en oerhört trevlig dag.. började dagen med att leka med balta, slaska i oss burgers och sånt. sen tog vi 2 varv runt Birsta City.. kände inget sug på att köpa nånting dock.

nåt jag kände sug efter lite senare var att trasha lite.. det var asmkt kids uppe vid curben idag.. en kille som var 1 meter lång och ascool :) :)

jag stannade kvar å tjuvtränade lite när alla vänner hade stuckit.. fett värt!

oj oj! nu kom mamma in med laxmackor till jålle.. fett uppskattat!


ska suga i mig dom här.. msn'a lite och sen äre läggdags.. ska ner på arbetsförmedlingen imorgon och prata med några medlare.

hörs!

/Jålle
 

pokerhelvete

Skrevs: 2008-09-25

minusdagar suger !

upp och ner stup i ett, -300, +150, -200, + 300 osv osv osv


nä nu går jag och lägger mig lr nått

/jojje
 

rubrik

Skrevs: 2008-09-25

Tja.. jag sitter å frukostbloggar.. iofs är frukosten varken tillagad, uppäten eller planerad.. men det kan komma någonting frukostliknande framöver.

jag måste gå å träffa en massör eller liknande.. jag kan inte röra mig lika smidigt längre. skittråkig dag idag btw..


hejdå

/Jålle "provokatören" Nilsson
 

Tvivel

Skrevs: 2008-09-25

tja..
 
jag sitter och lunchbloggar, ska snart vandra upp till matsalen då micro-kön har minskat för att sedan avnjuta min spaghetti o bacon.


jålle lider av nånting som får mig att tvivla på våran vänskap.
Bara för att inte grupptrycket spräckte mig ska man hängas ut... livet bygger på rätt och fel! Och jag har aldrig haft fel utan att velat de i hela mitt liv!


fuck you
/jojje
 

Vahettereeee.. TJA!

Skrevs: 2008-09-24

det känns verkligen att hösten är här. har varit ute å trashat med idde(jojje alltså) och balta ikväll.. det var nice. men det var lite synd att idde skulle börja fitta sig om vem som har rätt och fel å sådär.. omogen människa som inte kan erkänna att han har fel.. pinsamt

jag fyndade idag förresten! köpte en ny bräda idag.. för det är bara fråga om tid tills den jag har nu går sönder, hoppas jag.. det äger med nya saker!!!


nu ska jag msn'a sen läsa bok + sova.

hörs

/Jålle
 

Surt äpple

Skrevs: 2008-09-24

tja!

jag har också fått lönebesked.. men inte lika mycket som jålle :/ och jag har fan jobbat en miljon mer timmar än han, snacka om underbetalt arbete man utför :////////
Men de är väl bara att bita i de sura äpplet och leva vidare

bra låt för att peppa mig till livslust igen
Fan händer ikväll då?
/jojje
 

Lönebesked

Skrevs: 2008-09-24

idag fick jag mitt lönebesked.. och hujeda vilken glad överraskning. fick mycket mer deg än jag förväntat mig..
men det kommer nog ta slut rätt så fort - måste lägga undan för Vemdalenresan runt nyår också.. utifallatt liksom!

när ryggen blir bättre (vilket den brukar bli efter några timmars vakenhet) så tänkte jag dra ut å skata litegrannz. sen kanske jag bygger mer på maskeraddräkten..

vad mer ska jag försöka få gjort idag?? jo! städa upp på skrivbordet här. det lär ta typ 5 timmar.. sen tänkte jag att jag skulle se Inters match för en gång skull.. har för mig dom spelar idag.

(White Town - Your Woman.mp3 mmmmmmmmm)
hare! kanin!


/Jålle
 

3-1

Skrevs: 2008-09-23

fotbollsbloggandet fortsätter.

VI VANN!!!!! 3-1 mot Middlesbrough
det var oerhört läskigt första ~20 minuterna för då var det fel på sändningarna från viasat.. satt å svor med jojje tills han kom på idén att vi kunde se matchen på datorn från nån hemsida som streamar.. precis när han gjort ett konto på sidan så började sändningarna fungera och det blev äg! :)


ajja förutom det där så har det varit både skateboard och basket ikväll.. fan vad kul det är att vara arbetslös!! (bara skojjar mamma)


jag har börjat snickra på min klädsel för en halloweenfest jag ska på framöver.. det kommer bli skitkul (men antagligen väldigt svettigt för mig) mer än så säger jag inte nu./Jålle
 

cockblock

Skrevs: 2008-09-23

yoyo! sitter hos balta nu och läste precis vad idde skrivit. och en sak är säker. det blir man utd i HANS soffa eftersom det finns skateyta typ 50m från honom...

kurera med mumma nu sen skate..


/Jålle
 

Svårt val

Skrevs: 2008-09-23

tjena kompisar

Sitter och kollar upp sportresor till Manchester men jag har svårt att bestämma mig om jag + sällskap(balta) ska se matchen mot west ham den 29/10 eller mot hull 1/1,
båda har ju sina för- och nackdelar...
West ham-matchen blir lättare för balta för då har han frivecka och slipper vara ledig samt att jag då är hemma och kan gå på halloweenfest !!
men då måste ju jag istället vara ledig 3 eller 4 dagar på jobbet och kan gå miste på inkomst.
Det är sämre hotell också + att de är onsdagsmatch

Hull-matchen så behöver jag bara vara ledig 1 kanske 2 dagar och balta 2 men då missar jag ju världens halloweenröj @ amandas.. men de är lördagsmatch och då kan de mycket väl bli utgång där också :D
Priset är de egentligen ingen skillnad på så de spelar ingen roll.. eller de är billigare biljetter till hull men dyrare flyg :D

Egentligen väger ju fotbollsintresset över halloweenfest, men de va ju grymt kul senast jag va på fest där(även de utklädningsröj).. så de skulle ju va synd att missa
så vad fan gör man?


Nu ikväll ska jag iaf se United pissa på Middlesbrough i jålles soffa!jag är kluven
/jojje
 

tjenixennnn

Skrevs: 2008-09-23

min mamma steker bacon.. det kan hon få göra resten av sitt liv tycker jag.. skulle va king det..

idag gjorde jag ett desperat försök att laga min rygg.. tänkte stretcha ut ordentligt så jag la mig i ett hett bad... stretchingen efteråt hjälpte nog inte så mkt. gjorde bara ont na jääääääävuslkt..

bacon ska ner i strupen nu. hörs


/Jålle
 

Blev inspirerad

Skrevs: 2008-09-22

häromdagen när jag lästa Hanapee's blogg såg jag en oerhört cool bild.. det var hon + en skateboard.
jag blev inspirerad..

här syns tydligt att jag är på väg att sätta en kickflip.


här syns tydligt att jojje sätter en fätt med fet ollie


en kompis som heter david var också med.. heelflippen hänger


läju ska bli en sväng ner på skatehallen framöver.. det våras för vinter

skivan jag brände funkade skitbra förresten :)

hail!

/Jålle
 

Aaaaaaaaaatchoooo

Skrevs: 2008-09-22

Yo !

Fan va jag sitter och nyser här stup i ett-ett-ett-ett..
sjukt slitsam dag på arbetet må jag säga, efter en slapp period så vare typ en miljon stolar att packa idag..
Baksida lår är sträckt sen skatesessionen igår... även fast jag mest kolla på =D
orkar inte träna ikväll och de är sämst, jag behöver de nå jeavust..
och imorrn blire ju inget heller för de är ju United(!!!!)

Nu är jålle påväg, de ska skEjtaZ^ igen
Vi kan ju även spåna på outfits till halloweenpartyt vi är bjudna på.. frågan är ju bara när fan halloween är?


kyss!
/jojje
 

Burn baby burn!

Skrevs: 2008-09-22

just nu bränns det.. det bränns i min dator.. en mp3cd.. typ 100 låtar av skate.

ett litet smakprov är det här.. Smea - Aerosal Addict.ska ut å testa om skivan funkar nu :) hörs/Jålle
 

SKATE MUDDAFUCKA!!

Skrevs: 2008-09-21

idag efter fotbollen har jag åkt skejtbård na så jääävulskt.. askul..

jonas och davve var med och jonas knäckte en av sina truckar på en curb dom har byggt.. haha så jävla snopet att hela trucken ba gick av alltzååh.
lite halvsnett :)


SK8 MF!

/Jålle
 

Veckans

Skrevs: 2008-09-21 • Veckans Sjukdom - Höstdepression
 • Veckans Låt - Armin Van Buuren And Dj Shah Ft Chris Jones - Going Wrong
 • Veckans Sport - Skate
 • Veckans Namn - Mike Litoris
 • Veckans Fylla - Jojjes firmafestfylla
 • Veckans Event - Firmafest
 • Veckans Bokning - Stuga i vemdalen
 • Veckans Hemvändare - Ted Larsson
 • Veckans Skavank - Jålles ländryggsproblem
 • Veckans Katastrof - När Jonas's truck på skateboarden gick av (!!!)


/pojkarna
 

det där var ju trist

Skrevs: 2008-09-21

chelseafittorna gjorde ju mål..

1-1 känns som förlust även om det var ett ganska rättvist resultat med tanke på utd's prestation i andra h-lek.

inte jonajteds år i år iaf...

nu blire utomhuslek eller liknande!!
besviket adjö.

/Jålle + jojje
 

MAN UTD

Skrevs: 2008-09-21

leder med 1-0 mot chelsea.. halvtidsvila och jag känner mig optimistisk inför andra halvlek.jag kompenserar detta fotbollsbloggsinlägg med att säga att jag drack 100 öl igår och blev na jävulskt full och rökte cigg samt åkte svarttaxi och sen pratade i telefon 1h 16m NYTT REKORD :) trevlig pratstund..
ska åter sjunka ner i fotbollssoffan.. senare ska jag skriva om mina skavanker.


/Jålle
 

Good life

Skrevs: 2008-09-20

HEJ SVÄÄÄÄÄÄÄÄRGÄÄÄÄÄÄ

Igår vare lajvat på firmafesten nå jeavust iaf ! hoppas jag inte gjorde bort mig.. jag minns fan inte mkt av kvällen..
Eller vi drack gratis öl och käka massa mat men efter 21 så äre inte mycket minne kvar
Jag vet iaf att vid 23.30 nångång åkte vi med robert hem från timrå med ambitionen att gå på krogen men de blev ju inget av de..
så jag åkte på subway med skinkan,jålle,julia o kajjan. Köpte en macka som jag har tagit 2 tuggor av  men jag åt upp de nyttiga(kakan och drickan) istället :D

idag har jag slonat på vid datorn och inte mycket mer... jo jag spelade ju poker en sväng också men de va så tråkigt så jag spöa joel i patiensduellen istället!
Ska ta en dusch snart troja så de blir nå !
annars så får jag en rundtur av jespers studentrum med hjälp av hans webcam.

Silver i 90210 är fan asssssssssssssssssssssa snygg ju
/jojje
 

Kärlek

Skrevs: 2008-09-20

tja kompisar!

jag har inte alls druckit :D
jåll tvingar mig att blogga men jag vet inte vad jag ska skriva :D

oske blev TYP trött så de blev inge krogen, istället åkte jag med diverse till subway å köpte macka men jag orkar inte äta upp den ;D;D;D jag dricker upp colan istället !

fan va svårt de är att stava på de här jävla b ordet !!!!!

Tjhee  dark version
/jojje
 

Kontaktannons!!

Skrevs: 2008-09-19

tjena tjena.. vi glömde lägga ut förra fredagens kontaktannons så vi kompenserar med ett hejdundrande kap den här veckan.

Min bror- Jesper Nilsson!

Jesper studerar till att bli civilingenjör i energi, tyvärr för alla läsare från Sundsvall så läser han på Umeå Universitet och han kommer vara där i 5 år till om allt går enligt planerna. Mer av det goda till er Umeåbor alltså!!
När han studerade på Mittuniversitetet i Sundsvall engagerade han sig i kårverksamheten som kock!Denna 21åring är ett vandrande uppslagsverk! Det går att föra en diskussion med honom allt, även då han har druckit sin favorit-hatdryck Fernet Branca.

En kortfattad beskrivning av Fernet-Branca är "en italiensk bitter med mycket malört". Fernet-Branca är kanske mer känd för många som "digestivo", matsmältaren att dricka efter en stor och kraftig måltid, än som bitter.

  Jesper - till höger i bild

På senare tid har den också blivit populär som "Shot" till ett glas öl och har härigenom blivit den självklara afterski drycken. Fernet-Branca är också känd som återställare och magmedicin.

Den italienska bittern är framställd på en brygd av örter, blommor och kryddor. Inget socker är tillsatt under framställning.

Bland kryddorna finns kvanne som stimulerar cirkulationen och dessutom är antibakteriell, kinaträd vars bark användes mot feber och som bittert magmedel, gullgentiana som stimulerar matsmältningen, vinruta som är kramplösande men giftigt i stora doser samt malört som är ett bittert magstimulerande medel. Därefter lagras brygden på ekfat i minst 12 månader.

Jesper gillar att gå på metalkonserter och om jag inte minns helt fel så planerar han en framöver.. Passa på att maila eller kommentera om du/ni är intresserad av denna mycket intressanta varelse!

cowabungaalltso@gmail.com   (han gillar flickor. helst inte pojkar)

   
 METALJESPER!!

För eller emot

Hemmakväll - Utekväll
Action - Komedi
Metal - RnB
Chips - Popcorn
Fyllecell - Pojkrummet
Kramar - Kyssar
Blondin - Brunett
Fotboll - Hockey


självklart står cowabungaalltso-grabbarna för notan om ni skulle välja någonting billigare dejtställe än konsert.
over and out!

/Jålle
 

Javisst

Skrevs: 2008-09-19

tja

jag har inte duschat än..
jag har bestämt mig att få i mig 3 öl först och jag är ju bara på öl nr 2 än så länge :( och vi(jag och oskar) behöver ju inte åka förrän om 1.5 timme så jag förstår inte varför jag har denna stress, är förmodligen räddslan över att bli 30 som tar över mitt sinne :/

Sitter annars och missbrukar en låt som mycket väl kan bli veckans låt, eller?
jålle har tappat "det"
/jojje
 

Det är inte tanken som räknas.

Skrevs: 2008-09-19

haha jag har tänkt på det där när presenter uttdelas.. det är fan inte tanken som räknas när en person ger bort ett skitet litet skitpaket som inte har något personligt eller "penga"värde..

dom kan inte säga: tyvärr hade jag inte tid att köpa den saken jag tänkte först för det var slut på ena stället och det andra stället stängde när jag var i bilkö.
och sen säga: men hehe. det är väl tanken som räknas.


det är gärningen som räknas..

man är inte elak om man tänker elaka tankar om någon, man är elak om man gör elaka saker mot någon.
bara för att man tänker snälla saker så betyder inte det att man är snäll, fattar niii? :)

men sen kan det finnas dessa skenheliga as som verkar vara snäll men som har onda baktankar om varenda grej dom gör.. sånna finns det gott om.


ajja nu äre tacobuffé-dags på bite-line med morzan..


/Jålle
 

Firmafest

Skrevs: 2008-09-19

tjaoooooga!

jag sitter och dricker några föröl hemma , ska snart hoppa in i duschen och bli ren.
Sen jävlar i mig äre firmafest!! :D gratis käk och gratis alkohol i mängder =) Måste fråga ogge om "dresscoden" så man har rätt outfit, läju bli skjorta ska ni se.

jålle ska skriva kontaktannons sen har han lovat.. men han kmr säkert inte göra de :( jag får väll börja lite på den så han har lätt att komma igång =)

fred vara med er
/jojje
 

god morgonnnnnnnnnnnn

Skrevs: 2008-09-19

det är fredag! helvete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jag har inte förberett Kontaktannons-fredags-annonsen. och idag ska jojje på firmafest.
jag orkar inte göra det nu innan mjaa.. 15.. och runt 16 ska jag iväg å äta nåt med min mamma eftersom mina kompisar sviker.

blir nog inge öl iquell.. ovanligt. mycket ovanligt - men sant
/Jålle
 

fan vad jag kör!!

Skrevs: 2008-09-18

tjoho.. orkar inte gå in på de bravader som utfördes innan 17.50 idag.

jag skulle skjutsa ner min mor till den där båten nere i hamnen. medvind eller vad den heter - kommer inte ihåg..
men hursomhelst så tänkte jag lämna tillbaka Linneas halsbands-boll i samma veva så jag slängde denna till min mor.

när jag kommer hem till linnea upptäcker jag att halsbandet inte finns i bilen, min mor hade stoppat ner det i sin väska!! tjuv!
så jag fick åka ner till stan igen. och upp till haga.

sennn så skulle jag skjutsa balta, stoffe och macke till deras träning. och ska hämta dom sen.

seennnnnn ska jag hämta mor.. äfdasfdfg ska hinna träna själv emellan också.. måste fan dra nu


häjdå
(finnerockarn på idol igår var king)


/Jålle
 

Bokat

Skrevs: 2008-09-18

Tja

Min dag behöver jag inte skriva om... ni som läser vet vad jag gör om dagarna :D

Iaf så har jojje bokat en stuga i Vemdalen över nyår, en nybyggd 8-bäddars med bastu(viktigast av allt) men vi är ju bara 4 säkra som ska med än så länge.. om någon vill följa med så äre bara att säga till !! och gör de snabbt för första betalningen ska läggas 30e september.

ikväll måste jag träna
/jojje


 

SATAN !

Skrevs: 2008-09-17

fan 0-0 är ju förlust :( de är inte uniteds år i år men de löser sig ändå :D

nu ska jag skicka hem jålle o balta och sova skiten ur sängen =)

GN!
/jojje
 

Stadshusdisco last saturdayah!

Skrevs: 2008-09-17

ja det finns inte mycket att säga.. det var 2 personer på dansgolvet helt enkelt och en beundrare fick hela faderullan på film..

se och lär
dippen är i kylen och drisken är i frysen
football fevah tonightaahh!!!!!!!!!! hörs


/Jålle+Jojje
 

Tisdagsblogg = Nej

Skrevs: 2008-09-17

Tja!

Ja en tisdagsbloggning är så sjukt ointressant måste jag säga.
Min tisdag va i samma stil som alla tisdagar... inget speciellt man vill läsa kanske, men jag jobbade 06.17-16.13 och som vanligt denna vecka så vare inte mycket att göra.
Istället för att packa 55-60 stolar så packar vi typ 25-30 om dagen nu.
Jag kom hem och maten stog på bordet, betade av mina serier för dagen(Weeds, OTH o PB) sen vare inte långt kvar till inter - panathinaikos som va jävligt sevärd, efter det så gick jag o la mig.
SKOJ VAH !?

idag äre typ samma historia fast det fanns ingen färdig mat på bordet! mina roommates är försvunna :( sen så är det ju nya serier(90210 o House) och ny match att se :D och inte vilken match som helst heller för den delen, Vårat älskade lag Manchester United ska spöa skiten ur Villareal =) Ses i min soffa om någon känner för att joina
Men nu ska jag titta på 90210(Silver är assnygg)

Puss
/jojje
 

tja

Skrevs: 2008-09-17

igår var en helt okej dag, har inte hunnit fått någon uppfattning om hur bra eller dålig den här dagen är.


idde? vad gjorde du igår?/Jålle
 

Hola

Skrevs: 2008-09-16

hehehhehehehEEEJ!!!!!

idag ska jag söka jobb på några ställen... tänker inte säga vart för då kanske ni gör samma strategiska sak..
förutom det ska jag ha astråkigt. (tänkte sova längre för att bli av med några timmar men stoffe, frisören, väckte mig)

igår började jag läsa en skitbra bok!! o helvete vad bra den är... jag ska hämta den och skriva ett litet utdrag från den senare.

ajja... häjdo


/Jålle
 

jag är skitbra på msn.

Skrevs: 2008-09-15

dfnästan lika bra på msn som sms.
/Jålle
 

Must

Skrevs: 2008-09-15

Tjenix!

Jag har fan inte gjort mkt vettigt idag... jag var iofs på jobbet men de fanns ju typ ingenting att göra så jag åkte hem tidigare.
Sedan hemkomst har jag glott på Entourage(fett äg) och Hål i väggen(fett oäg).

Potatisbollar och hamburgare fick bli min middag och även matlåda imorgon, just nu peppar jag inför gymhäng ikväll med att suga i mig mängder av pepsi, spelar ingen roll för jag ska ändå döda 45 min på  trampmaskinen a.k.a kaloribrännaren sen är de tänkt.

Jag har kollat på stughelveten till nyår också men alla bra är ju borta redan!.. måste fan boka denna vecka om de ska bli något bastubad i våran stuga.
Någon som vill med förövrigt ? let me know

/jojje
 

Arbetsförmedlingen

Skrevs: 2008-09-15

Tjabba! idag har jag varit mer aktiv än vanligt, jag har varit på arbetsförmedlingen och anmält mig där å sånt  va.....

dom älskade mig, dom sa: ja det här ser väldigt bra ut, jag tror inte du kommer ha några problem att få ett jobb när företagen får se dig och den här CV'n. du har ett moget beteende och ser ut som du själv beskrivit; väldigt snäll, lugn och sansad människa som tycker om att arbeta.

jag tror hon som medlade arbeten åt mig stötte lite på mig också.. men jag har annat för mig än att tillfredställa ~35åringar.. + att det hade ju varit väldigt oproffessionellt av henne så jag låtsas som ingenting och glömmer bort det där..

fick en ny vän på bilddagboken idag också hörrni, fett laj!

/Jålle
 

september

Skrevs: 2008-09-14

vahetteree...... varför sitter fjudas å håller på bilderna från igår? visst- det är inte såå många men det är endå fett äg att bläddra igenom.

jag hatar såna som vägrar skicka sånna där saker.SKICKA VIDARE FÖR HELVETE DITT SNÅLA AS!!!!!!!!!!
det gäller er alla! skicka vidare!!

/Jålle
 

Veckans

Skrevs: 2008-09-14

 • Veckans frukt - passionsfrukt
 • Veckans frisyr - jålles nydesignade
 • Veckans låt - modjo - lady.mp3
 • Veckans design - våran
 • Veckans stavfel - faschian som praoeleven på stadshuset skrev på min arm när jag bad henne skriva fashion och ja hon frågade hur de stavades
 • Veckans idol - Thunder, KIIIIIIIIIIIIIIIAAAAAAAAAch 
 • Veckans fest - mammas
 • Veckans glömda - kontaktannonsfredag
 • Veckans plats -  jålles sovrum
 • Veckans spel - patiensduellen
 • Veckans stalkerfanboy - Björn Ekman

/jojje
 

Nattkamrat woop woop!!!

Skrevs: 2008-09-14

igår vare ölning för jålle och vin-ning för jojje och det var ju na jävuLskt kul.. det absolut roligaste måste ha varit att det var ungefär sisådär 3personer på Stadshuset. i dom 3 inkluderades björn ekman.. han var skäggig :)

ajja jag fick med mig en person hem igår som övernattade :) det var ingen mindre än den eminente JOJJE.. dock i en annan säng. lite pinigt men det var det närmsta han ville gå med på.


nu är det korv och potatismos-dagz.. hörs!!
p.s. jag är fan asbra på att sms'a. d.s.
/Jålle
 

törst

Skrevs: 2008-09-13

mitt hår ser förjävligt ut och det är mest stoffes fel.. haha han lurade i mig att han kunde klippa hår osså blev det asfattigt.. jag var "under the influence..." som dom säger i US of A så jag hade väl dåligt omdöme.. ajja det är bara hår det växer ut å sånt.

ikväll äre fest igen. hus linus fucking schedin

*phhssst-klakk* <--- ölöppnarljud

/Jålle
 

Pepp och fest

Skrevs: 2008-09-13

yoyo!

jojje sitter o spelar poker i väntan på Liverpool - Manchester United som börjar om en timme.

Annars så har jag hjälpt till och arrangera morsans 50årsfest som är ikväll, Jag styrde upp ett fruktfat med passionsfrukt och physalis :D
Ska snart ta en dusch och snida på mig kostymen så jag blir fin =O

sen ikväll/inatt äre väll fest hos fjudas right?

lev väl!
/jojje
 

asså.. youtube. fan va brare är

Skrevs: 2008-09-12

SKA FAN KÖPA EN SÅN HÄR!!det är min bror som gjort filmen

/Jålle
 

Jag är lite hungrig, har du någon..

Skrevs: 2008-09-12

haha det är så jävla roligt.jag blev tvungen att lägga upp klippen såhär för om jag bara gör små länkar så tittar ni inte.. och tittar ni inte så kan ni inte skratta ihjäl er.. haha detta är humor.


/Jålle
 

häj! :D

Skrevs: 2008-09-11

jag mår bra nu!! jag ska dricka 200 spritklunkar på lördag (fest hos fjudas) också.. troligtvis inte imorgon men man vet ju aldrig licksomm

varför har jag inte uppmärksammat Maia Hirasawa's ögon förut? det var ju nå jeeeevulskt fina. fin röst också.

dåligt låtval imo men värt att se endå:
/Jålle-na-jevuzt
 

Träning

Skrevs: 2008-09-11

chabbalabba alltså !

Jeflar i mig vad de har svettats av X antal kalorier nere på bozgymmet ikväll =)... jag o jålle + bröderna schedin-åberg visade vart skåpet stod.

Nu sitter jag och mumsar i mig kvällsfika och försöker hitta en låt som är as bra men ingen vet ju vem artisten är eller vad låten heter... :/ kommer knappt på hur den går men refrängen slutar med 9...1 :D
VAR FAN ÄR BALTA NÄR MAN BEHÖVER HAN !!!
han har ju garanterat låten..

imorrn äre kortdag(06.30-12.30) på jobbet de blir trevligt, men fredagar är ju typ alltid jobbigast för de stressas på nå jeeeeeeeeeeeevust och vi är en man kort på min "avdelning" imorgon så lär ju slitas på rätt bra ändå.
Ska hämta mammas present efter jobbet också, jag skulle ju kunna skriva vad de är för något men nu är de ju så att hon har en vana att komma in o läsa här.. så det får ni veta på lördag då det vankas 50-årsfest hemma hos jojje

untill next time - be at peace
/jojje
 

asså.f..

Skrevs: 2008-09-11

jag har nog aldrig varit såhär bakfull förut.. nu förstår jag varför dom felösta inte går ut på onsdagaar.. man blir ju så sjuuuuukt illamående dagen efter onsdag!!!!! Aldrig mer.... aldrig aldrig aldrig!!! JAG VILL INTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE


/Jålle
 

Vad vare jag sa (nästan)

Skrevs: 2008-09-10

Tja
jag sa ju att sverige skulle vinna med 2-0 men tro på fan ungrarna får in bolljävlen i matchens sista spark(bröst).. tur att jag inte hade spelat på 2-0 för då hade jag blivit förbannad :D

nu ska jag sova, durå? /jojje
 

Det vankas spritning..

Skrevs: 2008-09-10

a.. det finns inte mycket å säga. bara det att jojje inte är bjuden på diverse alkoholkonsumption hemma hos balta idag.
om det är någon som är vaken inatt och har körkort + bil äre bra om ni hör av er.

vi läju ska synas på O'lles hörrniiiiiiii/Jålle
 

Standard

Skrevs: 2008-09-10

tja !

Inte mkt latjo har hänt senaste dagarna, allt har mestadels vare standard.. jobba-hänga-träna-sova och sen göra om de dag ut o dag in. De ända annorlunda idag på jobbet var att de va onsdagsfika(punchrullar, bullehistoria, singoalla citron och läsk) och de va ju hur trevligt som helst.
En otrevlig sak är att jag har haft ont i halsen hela dagen men de känns bättre nu, hoppas de inte blir värre fram mot natten som Björn skifs sjöng i Eurovision -78

I helgen vankas de iaf 50-årsfest!! de är väll nog något att se fram emot antar jag :D hoppas mamma blir glad över min present bara =)


Sverige 2 - Ungern 0
/jojje
 

Ninjaaaa!

Skrevs: 2008-09-09

ninja gaiden 2 på x-box.. fan vad kul! ha...yiiiaH!!


tjabba förresten.. mötet idag var ju fan ett skämt typ. så nu ska jag skicka min CV till dom så får vi se vad som händer.
annars har jag gjort både birsta och stan med balta idag.. provat soffor på alla möbelaffärer ute i birsta- jävligt soft.
men inte lika soft som snubben som satt å sov (inklusive snark) på birsta city, jag ville väcka honom på nåt roligt sätt men vågade inte..


ge mig vinterklädsel+ en matchande brud!!

100:de inlägget förresten HÖRNI-NI-NI!!!!

/Jålle
 

Säng

Skrevs: 2008-09-09

Tja!
Vet ni vad som står på mitt rum är 2 meter lång och 140cm bred?...

Jo min nya säng föfan :D typ världens skönaste pryl ever =)
laddar upp en före och en efter-bild så får ni se hur jag har uppgraderat mig både storleksmässigt och "vuxexnpoängmässigt"
/jojje
 

Suga + spruta + få pengar för det!

Skrevs: 2008-09-08

tjenixen!
det blev ju bra det här.. designen alltså. gött gött

Imorgon är en rätt viktig dag! jag ska på ett litet möte.. det kan liknas vid en arbetsintervju!
företaget jag ska besöka sysslar med ungefär samma saker jag gjorde på Ortviken i somras - sanering av industrilokaler.

Mid-Vac Sanering AB
Vakuumsugning
Högtrycksteknik
Kemisk rengöring
Torr-isblästring
Rörrensning

mmmm... rensa rör.... mhmm!

Om jag nu får det här jobbet bjussar jag på Seaman's Shot och Sex on the beach i helgen.


/Jålle
 

Designade !

Skrevs: 2008-09-08

yoyoyoyo !!

Ser ni hur sjukt snajsig design vi har eller? och allt tack vare våran bästis http://amandaberggren.blogg.se/ som har gjort den =)

Annars så kom jag precis hem från ikea, köpt en rejält stor säng så jag får plats =) men får den inte förns imorgon.. så kan lägga upp en före-bild ikväll så får ni se efter-bilden imorgon..

Nu ska vi gå o bli starka på gymmet!

/jojje
 

Youtube

Skrevs: 2008-09-08

aa.. det är härligt!
nu fåre fan bli fredag tycker jag.. tänkte öppna min sprit då./Jålle
 

VECKANS LISTA!!

Skrevs: 2008-09-07

tja..veckans:
 • Lek - 21
 • Misslyckade teoriprov för körkort - Tärez
 • Nummer - 0703618379
 • Drink - Nötblod+ vodka
 • Öl - Söndagsöl
 • Succé - Kontaktannons-fredag
 • Födelsedagsbarn - Grov-Pontus
 • Rätt - El Fuego utan lök
 • Låt - Moneybrother - No, damn, I Dont Love You.mp3 // Chris Brown - Forever.mp3
 • Slit - Övertidsarbete
 • Identifikation - Pass
 

tjabba

Skrevs: 2008-09-07

läget?
själv är jag nästan frisk!! wohoo.. jävligt uttråkad bara.
igår kände jag mig oerhört kreativ vad det gäller bloggande men jag vill inte dra till mig all uppmärksamhet från kontaktannonsen haha.. tack alla som skrivit förresten :D vi ska gå igenom vem som ska få äran att gå på den där dejten nån dag framöver..

jag har sett några riktigt bra/roliga saker i helgen...  bland annat dessa grejer:

bilderna på Linneas blogg HAHA!!
filmen Stranger than Fiction HOHOHAHA!! asbra
äventyraren Bear Grylls gör ett bo av en kamel.
collegestudenten Patrick Cassels norpar picka i ett vad :D

jag upptäckte också att en av de topp 2 roligaste bloggarna på 1000apor.se har startats upp igen
http://1000apor.se/blogs/stureplansvackraste


jag spyr av spyor

/Jålle
 

Kontaktannons

Skrevs: 2008-09-05

De är dags att börja våran "fredagsklassiker", kontaktannons =) det kommer komma upp en ny varje fredag, känner ni någon som behöver dejta så eller vill ni själva göra de så lämna en kommentar. Cowabunga står självklart för notan.

Kvällens kille är Jonas, Göteborgaren som blivit norrlänning.


Vem är Jonas?

Han är en utåtriktad kille med respektabelt arbete och en gul bil, han avnjuter gärna en god grillad middag med mysigt sällskap.Fritid spenderar han gärna ute i friska luften med mängder av olika aktiviteter b.la basket med grabbarna eller en mysig löprunda i skogen. En och annan resa hinner han med per år också, helst resor med sol & bad. Resan som står på tur är en resa till England för att se fotboll och uppleva kulturella ting som intresserar främst konst och byggnader.
Han mår som bäst när han går längs en strand i solnedgången en varm sommarkväll med en kall öl i handen.

Det han önskar sig nu är en öm flicka att spendera mörka höst och vinterkvällar med.
Tjejen i hans drömmar är Lång(men inte längre än han), Brunett, bruna ögon, samma kroppshydda som leila i "baka som leila", ödmjuk, goda färdigheter i köket, självdistans, bra humör i alla lägen (ingen gnällspik), eget boende är ett plus men inget krav,


För eller emot

Hemmakväll - Utekväll
Action - Komedi
Metal - RnB
Chips
- Popcorn
Fyllecell - Pojkrummet
Kramar - Kyssar
Blondin - Brunett
Fotboll
- Hockey


JonasSå tjejer passa på nu att skicka en intresseanmälan till cowabungaalltso@gmail.com eller skriv en kommentar så fixar vi resten.

/crew
 

Passarej !!

Skrevs: 2008-09-05

hola muchachos ! Jojje is in the building

Jag har vare nere hos polisen och fått mitt nya pass idag sedan lunchade vi(ja,jålle o balta) på MAX.
Ikväll ska jag styra ihop en minst 3h lång pokersession bara för att de va längesen sist och penga-stjälning är en skoj hobby, sen får vi se om de blir någon ytterligare aktivitet.

Shit va dagbokstema de är på de här inlägget.. ikväll kommer de upp något roligt iaf =) Kontaktannons-fredag ska börja här på Cowabunga så ni singelflickor har något att göra om helgerna :D

Njut av mitt pass, så får ni reda på vad jag heter också
/
jojje
 

det tar sig..

Skrevs: 2008-09-05

jag börjar må bättre! det är ju king.. hur länge har jag tagit penicillin? 3 dagar?

nu längtar jag tills idde kommer hem så jag kan äga honom på röjflagg.

(pinsamt korta inlägg nu för tiden från min sida.... kan försöka jämna ut det med en bra låt!)ELO - Telephone Line
(lyssnades på varje morgon i början av 8an.. asbra)

/Jålle
 

Det är ju fyllt med äg!

Skrevs: 2008-09-04

Tv4 har lyckats.. den här Idolsidan är fan askul.
det absolut bästa med den är att man slipper Peter Jihde.. vart är Gynning likz0m?! (SAKNAD!?)

GAH!!


/Jålle
 

idol

Skrevs: 2008-09-04

ska jag se.

pinigt


/Jålle
 

sa jag att de va torsdag idag?

Skrevs: 2008-09-04

västerbottensost suger exakt lika mkt som min arbetsdag gjorde idag!! sjukt mkt att göra och blev nästan tvingad att jobba över men de orkade jag inte idag, blir nog en övertidssväng på  söndag istället så jag blir rik =)

Nyss åt jag iaf obligatorsiska torsdags-middagen nämligen pannkakor !! :D
nu blire röjflagg mot joel och inte så mkt mer..

klet
/jojje
 

Gonarré

Skrevs: 2008-09-03

Varken lusten att skriva eller lusten att leva är på topp nu. :P

ska slajsa min handled tills jag somnar.
hörs imorgon!

/Jålle
 

Distillers - Idoless.mp3

Skrevs: 2008-09-03

nu börjar idol.. jag ska mesigt nog se på det, knapra lite mer penicillin som snacks..

hörs (inte?)

/Jålle
 

Arbete osv

Skrevs: 2008-09-03

wazzzzzzaappppppp!

Blev 2 timmar övertid idag för min del idag.. gjorde typ ingenting =) rockade videos på youtube istället, mestadels volbeat men även annat fjant som ogge ville lyssna på typ Kick - Fest Hos mig
Äger att få betalt för att lyssna på musik men jag gjorde de jag skulle också så kalla mig inte latofejs!!

Annars så har jag lite andra knep för att få dagen på arbetet att gå fortare.. eller knep o knep, de är ju för att min dag ska gå fortare, så ni kanske inte kan kopiera rakt av ! men ni kan ju modifiera lite som ni vill :D
 • Påpeka allt oskar gör eller vad han är genom att kalla han namn med ändelsen skar eller kar, typ Latskar, Telefonskar, Gå-på-toa-skar osv.. idag stog jag och martin i 40 min och hittade på nya, den bästa enligt han var Vaniljsåskar
 • Sjunga med i låtar på radion (p3 som strömmar)
 • Tävla mot adam i "vinn adams pengar" på mix megapol 8.50 (ända stunden vi har mix megapol på)
 • Smsa med nära och kära (har ni oskar som när eller kär så smsa inte han, han håller på med telefonen fan stup i ett ändå..)
 • När de finns pastej på morgonfikat går dagen fortare också.. för då äter jag 7 mackor istället för 4 då de bara finns ost och skinka =)
Kyss min röv
/jojje
 

Farbror Doktorn

Skrevs: 2008-09-03

idag var jag på besök hos en doktor.. han tittade i mitt öra, det gjorde jätteont. :(
han sög även ur massa sekret som han kallade det ur hörselgångarna.. det gjorde na så jeeevust ont, jag tror jag grät en droppe.. vet inte om det räknas som gråt.

som belöning för att han fick misshandla mig så gav han mig recept på massa tabletter och jag fick genast lite nostalgikänslor.

ajja.. det känns inte lika kul att äta tabletter för att man måste.. hoppas verkligen dom funkar, tänker inte vara vaken hela natten pga värk igen./Jålle
 

9 goda samt genomförda gärningar.

Skrevs: 2008-09-02


 • Hjälpa en gammal man som ramlat baklänges i en trapp. (Ringde ambulans samt stoppade lite blod, en till vän var med) /Jålle
 • Hjälpa en gammal man som halkat i en väldigt isig backe /Jålle
 • Hjälpa en vän hämta en bil i Uppsala /Jålle
 • Erbjuda sittplats i buss åt gamling (standard) /Jålle
 • Köra 26mil för att vänner/bekanta ska se trav samt dricka öl /Jålle
 • Introducerade poker för en vän som nu har det som leverne /Jojje
 • Kört ner vänner till krogen och sen kört hem dom igen, utan att kräva pengar som andra fjantar /Jojje
 • Stått upp när andra behövt sitta, gällande vad som helst egentligen /Jojje
 • Hjälpt till med alldagliga hemmasysslor (standard som inneboende hos sina föräldrar) /Jojje
 

yes han lyssnar

Skrevs: 2008-09-02

woho joel styrde upp en design :D den är ju sjukt mkt vackrare än de som finns som standard.
Vi behöver dock en sjuuuuuuuuukt vacker men vem ska göra den åt oss?
nu äre mat

/en glad jojje
 

ja... ni ser ju katastrofen

Skrevs: 2008-09-02

är det någon som kan knacka kod bättre än mig (har gjort 1 hemsida i mitt liv och då fick jag hjälp av en lärare stup i kvarten)

ajja.. ni är välkommen att anmäla ert intresse. blir det riktigt snyggt kan en liten belöning kanske uppstå


bakgrunden är sjukt snygg eller hur? :)
/Jålle
 

AAAAAAJ!!!!!!!!!

Skrevs: 2008-09-02

Jag känner olidlig smärta i mitt vänstra öra.
har haft ont i det sen Cypern.. jag trodde det var nån insekt som lagt ägg och att dom små insektsbarnen skulle krypa ut efter ett litet tag... men det verkar som att det är något annat som är fel, eller så är det bara en jättestor insekt.
Om ni inte tror att det gör så ont, fråga min mor.. hon vet att jag skulle inte kliva upp halv 7 i onödan fler än 1 gång.

Efter pan-pizzan ska jag åka ner på vårdcentralen å trängas med gamlingar.. funderar på att börja grina om det är kö- går säkert fortare då


/Jålle
 

Död åt Adam

Skrevs: 2008-09-01

inte Lundin.. utan Sandler. fyfan vad usel film "Jiddra inte med Zohan" var..
Jag skäms över att jag stal den.......... men det gör inte så mkt för adam har stulit 1h 44min av mitt liv som jag aldrig nånsin kommer få tillbaka.

nu ska jag koka nudlar (för det äter man om man är arbetslös)


/Jålle
 

tjabba!

Skrevs: 2008-09-01

Min far har krockat med bilen. Det var min mors fel.

Båda lever. Ingen arvs-deg.

Jag vann basket som vanligt. Jojje och Balta blev sur.

Snart ska jag se den där Zohan-filmen. Säkert skitdålig.

Jag skickade mail till 4 företag idag angående arbete. Snart har jag 4 jobb, vill nån ha ett?

Min msn-lista är sönder. Inga snygga tjejer är online.

Det var ovanligt många läsare igår. Kommer garanterat inte vara likadant idag.

Jag vill elda. Eller spränga.

Jesper frågade om jag var sugen på lite Motorhead live i december. Det är jag inte.

En nakenfis skrev att jag var en "Sexib0i" på en bild jag lagt upp på bilddagboken. Jag var inte naken på den bilden.

Jag är avis på Mariell som precis börjat på MIUN. Nollning är fan askul.

Flickvän skulle uppskattas. Jag är less på pojkvän(ner).

Jag vill ha en ny mobiltelefon. Mp3-spelare av värde är ett krav.
uppgivet farväl
/Jålle
 

Besvikelse

Skrevs: 2008-09-01

Ja.. de är mycket som går utför nu när hösten smyger på, ilskan stiger inom mig och egentligen vill jag skälla ut diverse människor men jag väljer att inte göra de för jag håller min ilska inom mig för att sedan ta ut allt på en stackars person som kommer i min väg vid fel tillfälle.

Jag behöver styra upp ett träningsschema för hösten också så jag kan sluta vara tjockisen i gänget =) ska ju åka vasahelvetet igen äre tänkt.. dvs jag har tvingat mig själv att göra de igen. Som att de kommer bli mycket snö i vinter.. de är fan dags för en riktigt vrål-vit vinter

Nu måste jag göra något roligt, typ sätta helt sjuka skott på basket som jag gjorde igår!! fast de nämnde fan inte jålle i veckans lista trots att jag bad han göra de, jag hatar honom också, men de är bara småpotatis

Vi måste fan skaffa en designjävel snart jålle, både du o jag lider av de här svart/vita skiten !

/Glada killen named jojje

ps. läs inte de feta som en mening. ds
 

Dagz

Skrevs: 2008-09-01

dags för ihärdigt arbetssökande. känner mig optimistisk över det, jag borde ju kunna få vilket jobb som helst.
jag kan tänka mig att arbeta som nästan vad som helst.. egentligen allt utom telefonförsäljare, jag har faktiskt lite telefonfobi :p

/Jålle
 
RSS 2.0