Kontaktannons!!

tjena tjena.. vi glömde lägga ut förra fredagens kontaktannons så vi kompenserar med ett hejdundrande kap den här veckan.

Min bror- Jesper Nilsson!

Jesper studerar till att bli civilingenjör i energi, tyvärr för alla läsare från Sundsvall så läser han på Umeå Universitet och han kommer vara där i 5 år till om allt går enligt planerna. Mer av det goda till er Umeåbor alltså!!
När han studerade på Mittuniversitetet i Sundsvall engagerade han sig i kårverksamheten som kock!



Denna 21åring är ett vandrande uppslagsverk! Det går att föra en diskussion med honom allt, även då han har druckit sin favorit-hatdryck Fernet Branca.

En kortfattad beskrivning av Fernet-Branca är "en italiensk bitter med mycket malört". Fernet-Branca är kanske mer känd för många som "digestivo", matsmältaren att dricka efter en stor och kraftig måltid, än som bitter.

  Jesper - till höger i bild

På senare tid har den också blivit populär som "Shot" till ett glas öl och har härigenom blivit den självklara afterski drycken. Fernet-Branca är också känd som återställare och magmedicin.

Den italienska bittern är framställd på en brygd av örter, blommor och kryddor. Inget socker är tillsatt under framställning.

Bland kryddorna finns kvanne som stimulerar cirkulationen och dessutom är antibakteriell, kinaträd vars bark användes mot feber och som bittert magmedel, gullgentiana som stimulerar matsmältningen, vinruta som är kramplösande men giftigt i stora doser samt malört som är ett bittert magstimulerande medel. Därefter lagras brygden på ekfat i minst 12 månader.

Jesper gillar att gå på metalkonserter och om jag inte minns helt fel så planerar han en framöver.. Passa på att maila eller kommentera om du/ni är intresserad av denna mycket intressanta varelse!

[email protected]   (han gillar flickor. helst inte pojkar)

   
 METALJESPER!!

För eller emot

Hemmakväll - Utekväll
Action - Komedi
Metal - RnB
Chips - Popcorn
Fyllecell - Pojkrummet
Kramar - Kyssar
Blondin - Brunett
Fotboll - Hockey


självklart står cowabungaalltso-grabbarna för notan om ni skulle välja någonting billigare dejtställe än konsert.
over and out!

/Jålle
 
Av: Fjudas 2008-09-19 @ 20:17:51

Synd att han inte gillade killar

Av: Björn 2008-09-19 @ 21:41:50

Jag gillar de där små svettfläckarna som återfinns på de där urtvättade Inter Sport-strumporna på sista bilden. Fin detalj.

Av: Jesper 2008-09-20 @ 13:27:54

det är inte svett det är blod

Av: Charles-Ingvar 2008-09-25 @ 20:34:37 http://duleenmachine.blogg.se/

Fantastiskt! När kommer min kontaktannons?


Gör dig själv hörd!



Namn:

Kom ihåg mig?


E-mail: (publiceras ej)


Hemsida:

Dina ord:

Trackback
Till startsidan
RSS 2.0