MC Marajan Mac

Skrevs: 2010-08-30

garrosh


Hua va ont i kropp & själ jag har sen matchen igår och arbetsdagen idag... Var inte lika trött som jag trodde att jag skulle vara på jobbet dock, gick ganska bra.

Tråkigast var ju iaf att jag hade glömt min mobilladdare hos m & p så jag bara hade 12% kvar av batteritiden på heron när jag kom till jobbet, tog ju som slut direkt det :/


Somna nyss i soffan till true blood så jag va tvungen att spola tbx o se om..

Ikväll blire antingen att se inters seriepremiär eller USAs sista gruppspelsmatch i basketvm, svårt val nå jävulskt

Men tills dess? no one knows...


/IDDE - kaka är kaka på alla språk
 

Hemma

Skrevs: 2010-08-29

Jaha nu är man hemma på varvet igen.... till vilken nytta? man har ju hunnit blivit förbannad redan..

Fattar inte hur vuxna friska människor kan agera helt rörelseförhindrat... pinsamt är vad det är


men turkiet var skoj, brun är jag och nu har jag fått alla kanaler osv på tvn...


/IDDE - skoj me jobb imorrn
 

Långvarigt

Skrevs: 2010-08-26

Hej bloggen!! ;)


Senaste dagarna har varit helt i min favör känner jag. Det gick bra (tror jag) på tentan, 2 mål i senaste matchen (trots dunder-bakfylla), vråljackpot på lönebeskedet (gjorde dock av med 75% första dygnet).

Imorrn är det dagbladet cup på schemat. 18.00 på midälvaplanen i nacksta, kom å kolla!!



/Jowl - Breaking Bad är en bra serie.
 

Drar

Skrevs: 2010-08-21

ding ding ding

Roligt igår på laserhallen med bubbelpoolhäng nå jävulskt, sen fylle-laser i haltande stil :) jävlarns var jag for omkring o ramla där inne. Käka ju iaf en sviiiiiiiiiiin god hamburgare(mozarella/pepperoni) på max innan jag haltade hem.

somna typ 02 kanske, vakna vid 7.50... cant sleep when drunk :/

hängt, käkat pizza, spelat dödliga matcher i NBA2K9 o NHL10 är vad jag gjort idag och nu har jag precis diskat. Ska väl ta en dusch o städa upp lite här sen packa klart det sista innan man beger sig mot boz.



7.10 imorrn sitter man på planet mot Alanya =) fett jävla astaggad är vad jag är, nu när foten nästan inte känns av längre heller så jag kan röja D-golv nå jävulskt =D hösch om en vecka lr nått


/IDDE - nude
 

For real

Skrevs: 2010-08-18

ja dagen började ju som perfekt idag, sov djupt som fan och vaknade pigg som fan, hade tuggummi på jobbet allt flöt på.

Taggade till match med volbeats nya låt. Gick as bra o spela match, kände mig hur pigg som helst, så pigg att jag ruscha in i en 50/50-duell med målisen och blev nått så fruktansvärt nerkapad... blev svinrädd och trodde foten gick av för det var ungefär samma känsla som när jag bröt benet för 12 år sen, skrek ut min smärta utav bara fan! Som tur var så avtog smärtan lite och jag kunde ta mig av banan för egen maskin. ingen straff fick jag heller... :/
Tur att robert hade med sig tejp så jag kunde tejpa upp direkt och då kändes det bra så jag spelade lite i andra halvlek också, fick revansch på målvakten genom att dunka in en straff ribba in. Skitsamma egentligen för vi torska ändå med 4-1 :/

aja när jag blev avsläppt i stan och skulle ta mig upp till lägenheten igen vare inte så soft i foten längre... evighetstrappa nå jävulskt, tog fan 5 minuter att ta sig från porten till lägenheten(tar 30 sek annars).

Gnällde till mamma som kom ner och linda upp foten åt mig så det blir någon ordning på grejerna, fick fina tabletter också så det ska ordna sig =)

Tveksam till om jag kmr kunna av att jobba resten av veckan, jävla stå upp och gå omkring hela dagarna känns inte så soft med en baseboll till fotkula :/ skön tajming till turkietresan att halta omkring där som nått invalido..



/IDDE - tårögd
 

2,5

Skrevs: 2010-08-17

"två å en halv" arbetsdagsjävlar kvar... sen blire 9 days off och turkiet! =)

ska bli såååå sjukt skönt att åka bort, slippa va här ett tag.


PlaylistN är som så gott redo dessutom.. jobbigt att jag behöver tvätta lite grejjer jag ska ha med mig men det löser väl sig, växla pengar måste jag också göra


ikväll blire lätt jonk på vallen, mina knän samt vänster baksida lår är förstört



/IDDE - visst skiter jag i dig men inte i mig
 

up to speed

Skrevs: 2010-08-15

Jävlar anama vad "nyktra helgen" gick åt helvete =)

Domedagsfylla av ingenting i fredags, slutade med att jag gick hem från korsta vid 6.10 och kom hem till sängen vid 6.49... heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelt jävla förstörd hela lördagen... men ack så roligt jag hade =)

Jävla söndajäveln har ju vare slapp nå jävulskt... vakna alldeles för tidigt, såg klart HP 5 och sen såg jag även HP 6.. good shit =) spännande nå jävulskt att 7an del 1 kmr i november, premiärvärdig NA jävulskt

Gick upp till bassram och somna på hans altan i solen, så är ju röd nått så fruktansvärt igen, efter turkiet lär jag var rödare än rödast..

typ så:


Tro på fan vi spela lika igen i den där jävla korpserien... 0-0 till 4 min kvar, då hängde jag dit den med en slängnick o jubla nå jävulskt! tro på fan dom gör mål sista minuten.... man blir ju förbäääänad. Sinkebinkens att det inte blev mer mål med tanke på lägena som brändes åt båda håll men men...mitt andra knä är pajt nu och jag har gjort storkok.

ikväll blire bio !

/IDDE - om 7 dagar sitter jag halvnaken på en balkong i turkiet med en kall efes
 

grr

Skrevs: 2010-08-12

bootade om min telefon idag.. har ju inte kunnat gå in på kontakter av någon anledning så jag var tvungen att göra något.

helvete vad drygt det var att fixa till allt igen, hittade inte igen wifin på jobbet heller så fick göra allt via 3G. Nya konton o skit fick jag göra också men det löste sig väl till slut iaf =)


åka till vallen och glidtackla sönder snart, men egentligen skulle jag behöva vila mina fotleder men sånt trams håller jag inte på med.

grusjävlahelvetesmatchen igår som pajja mina fötter


/IDDE - flyr landet snart
 

E continuerò

Skrevs: 2010-08-10

aboooooooo!

Det där film-maran jag skulle ha gick ju åt fan då det tog 8h att få ner alla i blue-raykvalle.. men men jag såg 3 av filmerna på söndagen istället,

ska ge mig på 4an ikväll, 5an imorrn och 6an på toschhda!

Jobbigt på jobbet idag, gjorde lika mkt till lunch som på hela dagen igår. Och tuggat tog slut så jag var tvungen att köpa en eftermiddagsfika-coca för att hålla lågan uppe

Missbrukat denna senaste veckan, jag måste fan lära mig italienska bättre än vad jag kan... sopranos fel


inte långt kvar till turky! :D phett peppad!! =) Jag, Bassram, fjurrisch och Wennergren är nog ett vinnande lag


/IDDE - allting kommer bli bra till slut..
 

Fear Leads To Anger, Anger Leads To Hate, Hate Leads to Suffering...

Skrevs: 2010-08-07

Undrar om jag ska rocka av nått film-maraton idag..

blir ju Starwars, HP eller LOTR.. svår nöt att knäcka om vad som ska väljas


men först måste jag på gymmet o träna bort bakisheten jag har fått sen röjje igår! fan så rooooooooooooli


/IDDE - sov mellan 03.45-8.57
 

yoyo gogo

Skrevs: 2010-08-06

Nu ska jag åka till Leksand! bada å supa å sånt med 7 boiiz.
varför? njao jag ska bryta nyckelbenet!

Sist jag var på ett vattenland hände det här:


har typ samma längd på håret nu också...


/Jålle - twitter.com/jlle
 

o de

Skrevs: 2010-08-04

Som ni vet så spelar jag alldeles för mycket bejeweled.. men det finns en anledning till det. Jag använder det nämligen som terapi. Jag kan sitta o drömma bort mig i tankens värld, lösa egna mysterium jag har om dittan och dattan, inte varje gång det blir löst för den delen heller men kan jag kan få ett annat perspektiv på vad det nu kan vara. Egentligen tänker jag inte allt för mkt på spelet, att jag får mkt poäng är väl en slump mer än skill =)

Aja nu efter den senaste sessionen jag hade(nyss) så känner jag mig lite arg, tur jag ska på gymmet snart och lägga den arga energin på vikter och kroppspö istället för något jag senare kanske ångrar...


jobbigaste ever idag var ju när jag råka offklicka min "grejz" playlist från offlinemode på spotify på mobilen, så fick streama in alla låtar igen, tog ju en evighet... Men nog fan vare roligare att vara på jobbet än vad det känns att vara hemma just nu.



/IDDE - nej
 

E-svett

Skrevs: 2010-08-03

Gick förjävla mkt smidigare o jobba idag även fast det var så sjukt mkt mer att göra.. kommit in i jobbtempot igen kanske eller så var det kallcocan på eftermiddagsfikat som gjorde susen, who knows


Kickade boll på vallen ikväll, blir lika besviken varje gång folk bailar pga fjantanledningar... typ "vågar inte komma för vakten kan komma och skälla ut oss" eller "jag är och fiskar" lr "kan inte ska spela WOW..." Grrrrrr

fick stressduscha o löpa på affärn o köpa:
-Mjölk
-Juice
-Smör
-Ost
-Vitaminwater
-Stimorol Pineapple
-Listerine
-Colgate

fick så nå enorma eftersvettningar så jag måste nog ta en ny dusch innan jag släcker mina violblå..

/IDDE - ge fan i elden
 

Tillbaka

Skrevs: 2010-08-02

jääääämarns vad tröökigt det var att börja jobba igen... senaste veckan har jag ju fått sova minst 12-13 timmar per dag och bah tagit det alldeles för lugnt..
tillbaka till verkligheten igen och stå upp i 9 timmar, Paaaaaaaaarteeeey kan man tro men icke.. aja 14 arbetsdagar kvar till turkiet, nått att se fram emot iaf =)


/IDDE - sov nyss på soffan i över 1h
 

värk

Skrevs: 2010-08-01

det gör ooooooont ont i min kropp idag, kan ju knappt skratta utan av att det värker! så gymsessionen på över 2h igår blev väldigt lyckad :D samma veva på onsdag igen antar jag, men då blir det cykel dit istället för bil!

såg en halvbra film igår och åt godis... mer än så vare inte innan jag la mig 00 och blev väckt av en knäckt fjunk á 10.20

nu har jag panerat fisk som snart ska stekas, 10 min kvar på potatisen, såsen är gjord


/IDDE - ikväll knäcker jag ben på vallen
 
RSS 2.0