Kontaktannonsfredag !!

Veckans offer:



Caroline går sista halvåret av samhälle/samhälle på hedbergska. Hon är en 18-årig brunett i sina bästa dagar. Med 3 ord beskriver hon sig som social, envis och öppensinnad Efter studenten ska hon försöka bli en kombination av fotograf och makeup artist.
Tiden utanför plugget spenderar hon med sina vänninor över en fika eller ute i vimlet om helgerna. One Tree Hill och Vänner är Carolines favorit serier och gillar du inte dem så kan du sluta läsa nu för då har du ingen chans alls.

Nu söker hon efter en mysig kille att fånga den kommande vårens ljus med. han får gärna vara lite äldre men inte för gammal och absolut inte yngre.
Hon vet inte riktigt hur sin drömkille ser ut eftersom Carro lever efter filosofin att en snygg kille utgörs av peronligheten. så dudes ni är alla välkomna!! skadar inte om ni är lik Ola Salo eller är riktigt M M M !
Eftersom personligheten är väldigt betydande för Caroline så är de viktigt att killen har god humor, är ödmjuk och får gärna vara lite galen som hon själv uttrycker de.


Hemmamys - Utekväll
Förhållande - Singel
Mjölk - Juice
Komedi - Skräck
Popcorn - Chips



Så vafan killar passar ni in i ramen eller vill ni ta chansen ändå? va inte blyga att kommentera eller maila oss på [email protected] så kokar jag och jålle ihop en första date.


/IDDE making love happen
 
Av: Anonym 2009-01-16 @ 16:51:31 http://cowabungaalltso.blogg.se/

synd att jag hatar OTH och är ganska less på Vänner SAMT bara har mitt utseende att gå på, min personlighet är inte mkt att hänga i julgranaten.

Av: Jesper 2009-01-16 @ 17:45:48

sign me up!


Gör dig själv hörd!



Namn:

Kom ihåg mig?


E-mail: (publiceras ej)


Hemsida:

Dina ord:

Trackback
Till startsidan
RSS 2.0