mission

hoho hehe huhu!

Idag har jag känt mig som en väldigt viktig person ute på uppdrag.. HEMLIGT UPPDRAG!
Dagen började med att jag blåste ner på stan för att träffa Kenta, min jobbcoach. Vi pratade lite om hur min situation ser ut och hur han ska kunna hjälpa mig få ett jobb. Han ringde några samtal och sen fick jag ett nummer av honom till en snubbe som heter Mika, jag skulle åka hem - ringa honom - bestämma mötesplats/tidpunkt - skicka min CV till Kent - låta Kent skriva ut min CV - hämta min CV - möta upp Mika - lämna över min CV. Jag pantade även burkar+flaskor idag, främsta inkomstkällan för mig atm.

Just den där lilla beskrivningen låter ju inte direkt som ett hemligt uppdrag MEN, jag kan berätta om det på ett annat sätt.

Dagen började med att jag blåste ner på stan för att träffa en kille vi kan kalla Kent, vi pratade om lite hur jag skulle kunna hjälpa honom med lite "mer krävande" arbeten, som han av många olika skäl(främst snutar som snokar så jävla mkt) inte kan göra själv.
Jag fick ett telefonnummer av honom som han bad mig ringa från en säker telefon, jag åkte hem och tog hand om lite prylar jag skulle göra mig av med.. (kalla dessa prylar vad du vill, stöldgods? visst, jag är inte omöjlig), fick EXAKT 100kr för att göra mig av med dessa prylar.
Jag ringde sedan min nya kontakt vi kan kalla M, vi bestämde att vi skulle mötas på en plats som inte väcker alltför mycket attention, blå huset i stan. Han ville att jag skulle hämta ett hemligt dokument hos han vi kan kalla Kent, och sagt och gjort. Hissen i Kent's lokaler var ur funktion så jag fick springa i trapporna(måste börja träna igen btw.) sedan gick jag med självsäkra steg mot Blå huset där jag skulle träffa M.
M, i sin svarta Jeep och stannade till vid trottoaren mot huset och vevade ner rutan och vinkade dit mig.
Jag lämnade över dokumentet och fick uppgifter om att han inte hör av sig till mig inom 3-4 veckor så ska jag ringa honom och höra om det finns nåt jag kan göra för honom.
Vi skakade hand, gjorde Bloodz gang-sign sedan promenerade jag mot banken för ett annat ärende.

Det var lite mer som ett hemligt uppdrag.
Bankärendet var mest bara pinsamt förresten. Jag visste inte att Sundsvalls 2 främsta idioter kunde befinna sig på samma ställe(jag är självklart inte inräknad här).
Jag bad om att få öppna ett nytt konto med mitt personnummer som kontonummer men horan som jobbade där förstod ju fan inget.
Hon pillade lite på tangentbordet där och skrev ut ett papper jag skulle lämna en kråka på.
Då jag väl gjort det såg jag att det inte alls mitt kontonummer var samma som mitt personnummer. Jag blev riktigt förbannad då jag frågade VARFÖR hon gjort såhär mot mig när jag speciellt bad om ett konto med mitt personnummer som kontonummer! Hon svarade att hon inte tyckte det var en bra idé.
Det är väl fan inte hon som bestämmer det, så nu har jag ett kapitalkonto med den hejdundrande räntan på 0.75% helt i onödan.
Jag förklarade att jag inte behövde det här skräpet just nu och att jag helt enkelt får komma tillbaka och fixa ännu ett till konto med någon som förstår vad jag säger. Gav henne en menande blick och sa hejdå.
Den andra idioten orkar jag inte ens skriva om.

/Jålle
 
Av: IDDE 2009-01-13 @ 18:25:44 http://cowabungaalltso.blogg.se/

underbart att M också tillhör oss BlOODS


Gör dig själv hörd!



Namn:

Kom ihåg mig?


E-mail: (publiceras ej)


Hemsida:

Dina ord:

Trackback
Till startsidan
RSS 2.0